Contact DutchWine4You

Contact

De passie voor wijn van eigen bodem inspireerde ons om DutchWine4You te lanceren. Het werk voor het online podium van de Nederlandse wijn doen we naast ons dagelijkse werk. Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@dutchwine4you.nl. Bedankt!

Verzendingen per reguliere post of pakketdiensten kun je versturen naar:
DutchWine4You
Heemskerklaan 12
8072 AG Nunspeet

Advertenties

Een advertentie moet bijdragen aan de doelstelling van het online podium van de Nederlandse wijn. Daarom is de redactie zeer terughoudend met het plaatsen van advertenties. Heb je belangstelling om te adverteren? Stuur dan een bericht naar advertentie@dutchwine4you.nl. De redactie beoordeelt of een advertentie aansluit bij onze doelstelling en neemt contact met je op.

Nieuws

De redactie van DutchWine4You is voor nieuws mede afhankelijk van content die aangeleverd wordt. Persberichten met nieuws over Nederlandse wijn kun je sturen naar media@dutchwine4you.nl. Het is plezierig als je dit adres opneemt in je perslijst. Bedankt! Algemene suggesties en tips voor de website zijn van harte welkom: redactie@dutchwine4you.nl.

Proefnotities

Elke week presenteert DutchWine4You een proefnotitie van een Nederlandse wijn. Dat is uniek. Vind je het leuk om een of meer van je eigen wijnen ter beoordeling en publicatie aan te bieden? Neem dan even contact met ons op via proefnotitie@dutchwine4you.nl.  Alleen proefnotities van wijnen die tenminste 3 van de 5 sterren scoren publiceren we. Bij de beoordeling houden we onze onafhankelijkheid hoog.

© DutchWine4You